top of page
Featured Posts

To UrbanDig στο Placemaking Week Europe 2019!

Καλοκαιριάζει -ελπίζουμε- για τα καλά και μόλις επιστρέψαμε από το Placemaking Week Europe 2019, στην παραθαλάσσια Βαλένθια!

πηγή: https://stipo.nl/event/2142/?lang=en

Η μεγαλύτερη συνάντηση για placemakers στην Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 12 και 15 Ιουνίου, με πλήθος πλούσιων συζητήσεων, αλλά και δοκιμών πάνω σε υπάρχοντα εργαλεία και πρακτικές - με πεδίο δράσης ζητήματα της ίδια της πόλης της Βαλένθια και, κυρίως, του παραλιακού μετώπου της (La Marina).

source: https://www.facebook.com/PlacemakingWeekEurope2019/videos/1144765339053702/?t=3

To UrbanDig ήταν εκεί και είχε τη χαρά να γνωρίσει νέους ανθρώπους, ομάδες, ιδέες και εργαλεία από όλη τον κόσμο, αλλά και να μοιραστεί την εμπειρία του πάνω στην περίπτωση της Ομόνοιας.

Ταυτόχρονα, βρέθηκε εκεί και για να παίξει -για άλλη μια φορά- το DeMOS | The game - που διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αφορά την πόλη της Βαλένθια.

Ευχαριστούμε πολύ τη Βίβιαν Δούμπα για τη συνεχή υποστήριξη στην εκτέλεση του DeMOS_Valencia, τον Κώστα Γουρνιανάκη για τη βοήθεια την ημέρα της δοκιμής, καθώς και όλη την ομάδα του Placemaking Week - και φυσικά όσους και όσες ήρθαν να παίξουν μαζί μας!

Κ. Γουρνιανάκης, Β. Δούμπα, Κ. Πρωτονοταρίου, Μ. Μαγκου, φώτο: Αλεξάνδρα Τηλιγάδη

* Το DeMOS | The game είναι ένα site specific performative παιχνίδι με στόχο την υποστήριξη της συλλογικής λήψης αποφάσεων και επεξεργασίας θεμάτων μιας κοινότητας.

Περισσότερα:

Για το πρόγραμμα DeMOS εδώ

Για το Placemaking Week Europe εδώ

Η συμμετοχή μας στο Placemaking Week Europe 2019 έγινε με την υποστήριξη του προγράμματος STEP travel grants

Recent Posts
Back to News
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page