top of page
Featured Posts

Γιορτινές Ημέρες στα Ανοιχτά Σχολεία

// Στο πλαίσιο του πιλοτικού πρόγραμματος του UrbanDig Project που υλοποιείται εδώ και τρεις μήνες στην περιοχή της πλατείας Βάθη σε συνεργασία με τον Φορέα: Πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία - Άξονας συμμετοχής της τοπικής κοινότητας και με αφορμή τις χριτουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα ανοιχτά σχολεία της Γκράβας και της πλατείας Βάθη, σας καλούμε να γνωρίσετε τις δράσεις μας, τους ανθρώπους και τη γειτονιά.


Πρόκειται για μια σειρά από δράσεις δημιουργικής έκφρασης και αποτύπωσης των αναγκών, ενδιαφερόντων και οραμάτων των σχολικών κοινοτήτων γύρω από το 51 και 54 Δημοτικά Σχολεία Αθηνών και απευθύνεται σε μαθητές, δασκάλους, γονείς, γείτονες και όλη τη σχολική κοινότητα.


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου οι γειτονιές της Πλατεία Βάθης και της Γκράβας γιορτάζουν στα Ανοιχτά Σχολεία:

Σάββατο 17/12/2016, 11.00 π.μ. - 13.00 μ.μ.

Οι φανταστικοί ήρωες της γειτονιάς σας προσκαλούν για παιχνίδι, τραγούδι, κεράσματα και πολλή μαγεία για όλη τη γειτονιά που περιβάλλει το 51ο Δημοτικό Σχολείο (Ακομινάτου 40). Κυριακή 18/12/2016, 11.00 π.μ. - 13.00 μ.μ.

Στολίζουμε δέντρο, γράφουμε κάρτες, απολαμβάνουμε χριστουγεννιάτικα κεράσματα και συναντούμε όλη τη γειτονιά που περιβάλλει το 132ο Δημοτικό Σχολείο (Ταυγέτου 60). ***Μη ξεχνάτε! Τα σχολεία κλείνουν τις γιορτές, όμως τα Ανοιχτά Σχολεία παραμένουν ανοιχτά και περιμένουν τα παιδιά της γειτονιάς για πολύ παιχνίδι!


Recent Posts
Back to News
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page