top of page
Featured Posts

Hotel Transit : πλέκοντας ένα σπίτι με ιστορίες για το τι σημαίνει «σπίτι»

Video Credits: Ari Malewitsch

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο συνεργασίας των ομάδων Ideas Factory από τη Σόφια και UrbanDig Project από την Αθήνα, ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα αποτελέσματά της.

Συναντήθηκαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Tandem Europe, το οποίο με αφορμή τη λήξη του, ταξιδεύει στην Αθήνα και παρουσιάζει τα προϊόντα των συνεργασιών όλων των ομάδων.

Οι άνθρωποι του Ideas Factory και του UrbanDig Project μοιράστηκαν από την πρώτη στιγμή το ίδιο ενδιαφέρον γύρω από τη δυναμική των διαφορετικών κοινοτήτων, που, ενώ βρίσκονται σε μια διαρκή διαδικασία κυριολεκτικής ή μεταφορικής μετάβασης, δραστηριοποιούνται και εκφράζονται στο δημόσιο χώρο.

Ονόμασαν το σύνολο των δράσεών τους σε Αθήνα και Σόφια Hotel Transit, και επικέντρωσαν τις έρευνές τους στις ιστορίες που υφαίνονται στην πόλη και δύσκολα γίνονται ορατές.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 17:00, στην πλατεία Ομονοίας, ακολουθήστε τον τρομπετίστα και αφήστε τον να σας οδηγήσει εκεί, όπου οι ιστορίες γίνονται τώρα φωνή, ξεπηδούν από τα θεμέλια των κτηρίων, βγαίνουν στην πόλη και λάμπουν στο φως..

Στην Τέντα Φωνής*, η οποία θα υφανθεί με τις ιστορίες μιας συνεχούς διαδρομής Ελλάδα-Βουλγαρία.

#ΤενταΦωνης θα παραμείνει στον χώρο της Ομόνοιας για να συλλέξει όλες τις ιστορίες της μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

Μεγάλο μέρος της δράσης είναι στα αγγλικά.

Για κρατήσεις θέσεων:

Δέσποινα Χαλβατζή 6983047848

Recent Posts
Back to News
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page